Agneau Aux Pruneaux (lamsvlees Met Pruimen)

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten en hierin ui en knoflook ca 5 minuten zachtjes bakken. Vlees torvoegen en ongeveer 10 minuten meebakken. Zout, peper, saffraan, gember en nootmuskaat toevoegen. Heet water op vlees schenken tot het onder staat, roeren en vlees op laag vuur 75-90 minuten stoven. Zo nodig nog wat water toevoegen. Pruimen, kaneel, eventueel honing en peper naar smaak toevoegen. Gerecht nog 15-20 minuten laten stoven. Saus moet nu genoeg ingekookt zijn. Sesamzaadjes en amandelen of walnoten op laag vuur in droge pan licht roosteren en vlak voor serveren over vlees strooien.

Agneau Aux Pruneaux (lamsvlees Met Pruimen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Carre D: Agneau Met Honing- Tijmsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaans Lam (Agneau des Afrikander)
Bekijk recept
Blanquette D?agneau
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
L?Agneau Tomates (Lamsvlees Met Pikante Tomaten Saus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept