Linzensoep Met Schapenvlees

0
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en snij de winterpeen in blokjes; Verhit een paar eetlepels olijfolie en voeg de fijngesneden knoflook toe; Bak ui en winterpeen in de olijfolie tot de ui glazig is, tijdens bakken nootmuskaat over het mengsel strooien; Snij tomaat in partjes; Snij de paprika in kleine blokjes; Snij bleekselderij klein; Knip de peterselie fijn; Zet linzen (in het water waarin ze geweekt zijn) op en voeg bouillon, vlees, tomaat en paprika en kruidenbouillonblokjes toe; Voeg na een half uur ui/peen mengsel, bleekselderij en peterselie toe; Nog een kwartiertje laten doorkoken. Let op: Dit is een dikke soep, tijdens het koken zal veel van de vulling naar de bodem zakken, regelmatig roeren is dus geboden!! Op smaak maken met zout, peper, tabasco en eventueel ketjap.

Linzensoep Met Schapenvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sat&eacute van schapenvlees
0 min
Bekijk recept
Courgette Met Schapenvlees En Oker
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Schapenvlees
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Couscous Met Schapenvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Linzensoep met bleekselderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met spinazie en makreel
380 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met bloemkool
15 min-
Bekijk recept
Wortel-linzensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept