Jiddische Okra Met Mais En Paprika

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het harde deel van de gewassen okra′s bij de stelen weg en snij ze daarna in ringen. Smelt de boter in een grote pan en bak hierin de okra′s, samen met de gesnipperde ui en in reepjes gesneden paprika kort. Voeg een scheutje water, tomatenpuree, suiker, paprikapoeder, kerrie en de uitgelekte mais toe. Laat het gerecht in 10 min. warm worden. Schep het nu en dan om.

Jiddische Okra Met Mais En Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept