Pesach-cake Met Walnoten En Siroop

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de siroop, zodat deze kan afkoelen. Kook suiker, water en citroensap 10-15 minuten. Roer het rozenwater erdoor. Laat afkoelen en zet in de koelkast.Meng alle ingredienten voor de cake door elkaar.Bedek de bodem van een cakevorm met aluminiumfolie of vetvrij papier. Vet in met olie en giet het cakemengsel erin. Bak de cake in 1 uur in de voorverwarmde oven goudbruin. Stort hem meteen als hij uit de oven komt in een schaal met een hoge rand.Verwijder de folie of het papier en snijd de cake in plakken.Schenk de siroop over de warme cake. Draai na 30 minuten de cakeplakken om zodat de siroop er goed in kan trekken.

Pesach-cake Met Walnoten En Siroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pesach-kruidkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pesach-vleespastei Met Matses
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pesach-appeldessert Met Bitterkoekjes
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gremselich
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept