Roomkaaspudding (paschka)

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten, behalve amandelen-rozijnen-gekonfijt fruit, in de keukenmachine en meng ze tot een romige substantie (met de staafmixer gaat het ook prima). Proef ervan om te bepalen of de hoeveelheid suiker en essence juist is. Roer hier de amandelen, de rozijnen en het gekonfijte fruit door.Bekleed een kom met plastic en giet de substantie hierin. Dek de bovenkant af met plastic. Laat de pudding een nacht in de koelkast opstijven.Haal de paschka uit de vorm en snijd hem in dunne plakjes.

Roomkaaspudding (paschka) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paschka
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomkaaspudding (paschka)
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paschka
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Roomkaaspudding (paschka)
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept