Pastei Van Matses En Spinazie

8
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de vulling:Was de spinazie en verwijder alle harde stelen. Laat uitlekken en knijp er dan zoveel mogelijk water uit. Doe de spinazie in een pan met een goed sluitend deksel. Laat hem in een paar minuten slinken. Haal de pan van het vuur en meng de hele inhoud (spinazie met vocht) met 3 losgeklopte eieren en de kaas. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.Vet een lage ovenschaal van 30 cm in.Week 4-5 matses even in de melk tot ze net zacht zijn en bekleed er de vorm mee. Leg 2 lagen matses op elkaar, zodat ze elkaar een beetje overlappen.Schep de vulling in de schaal en leg de rest van de geweekte matses bovenop. Klop de resterende 2 eieren met de rest van de melk los en giet alles over de pastei.Laat de pastei in ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven gaar worden.

Pastei Van Matses En Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept