Gemarineerde Makreel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schoongemaakte vis met liefst de kop er nog aan in zout water aan de kook brengen. Twintig minuten tegen de kook aan houden. De makrelen met een schuimspaan uit het water halen en ze in een grote diepe schaal leggen. De in ringen gesneden ui, het laurierblad en de peperkorrels ertusssen leggen.De azijn verdunnen met een kopje water, koken en af laten koelen. Vervolgens over de makrelen gieten. De vis een dag onder de azijn laten staan.De makrelen worden koud gegeten.

Gemarineerde Makreel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept