Uiensalade Met Kappertjes

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op de bakplaat een stuk aluminiufolie en zet daar middelgrote uien op. Rooster ze 1-1.1/2 uur in de voorverwarmde oven, tot ze zacht aanvoelen als je erop drukt. Pel dan de schil en eventueel uitgedroogde lagen eraf.Snijd ze in vieren en giet er alleen wat olijfolie of een mengsel van olie en citroensap over.Serveer koud en strooi er kappertjes naar smaak overheen.

Uiensalade Met Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Italiaanse bol met Yorkham en zoete-uiensalade
10 min
Bekijk recept
Tomaten-uiensalade
10-20 min -
Bekijk recept
Uiensalade
0-10 min -
Bekijk recept
Uiensalade
0-10 min -
Bekijk recept