Gestoofd Lamsvlees Met Vijgen En Rode Wijn

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in een braadpan aan alle kanten bruin in olijfolie. Knijp de knoflook fijn boven het vlees en laat het 3 minuten meebraden. Voeg wijn, water, kruiden en vijgen toe. Breng aan de kook en laat 90 minuten zachtjes stoven. Grote stukken vlees moeten 2 uur stoven. Voeg zout naar smaak toe.

Gestoofd Lamsvlees Met Vijgen En Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept