Pesach-kruidkoek

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de honing in een steelpannetje op een laag vuur. Klop in een beslagkom de eidooiers, amandelen(of walnoten), wijn, kaneel, matze-cakemeel(of crackers) en de verwarmde honing door elkaar. Klop in een andere kom de eiwitten stijf en spatel daarna de eiwitten voorzichtig door het beslag. Schep het beslag in een grote, niet ingevette cakevorm. Bak de cake in een uur gaar(prik met een sateprikker om te kijken of deze droog eruit komt)Desgewenst nog 10 minuten langer in de oven laten staan...

Pesach-kruidkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek met gember en rozijnen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek van Oma Lubje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoektaart met mascarpone en appel
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Pesach-cake Met Walnoten En Siroop
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pesach-vleespastei Met Matses
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pesach-appeldessert Met Bitterkoekjes
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gremselich
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept