Gamba Bijt Varken

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het varkenshaasje in kleine blokjes van 1 cm, schroei even in een hete pan met olijfolie op het vuur dicht, het vlees droogt anders uit. Doe daarna de klein gehakte knoflook, de in repen gesneden plakken chorizo, de laurierbladen, de madeira en de port bij. Laat op een laag vuur 20 min. sudderen. Controleer regelmatig of er voldoende vocht is, vul zo nodig bij met extra port aan. Daarna roert u de koriander(gesneden) door het vlees en legt u de gamba′s bovenop. Laat met dekselerop nog eens 15 minuten op laag vuur koken.

Gamba Bijt Varken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept