Goulash à L`écureuil

5
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees evt. in meerdere porties bruin bakken en uit de pan nemen. Bestrooien met de paprikapoeder en p en z. In dezelfde boter de uien bakken, hete bouillon + azijn + laurierblad toevoegen, het vlees er weer bij doen , deksel op de pan en zachtjes gaar laten stoven (afh van het vlees ongeveer 3 uur). Het laatste half uur de tomatenpuree, de paprikas en suiker meestoven. Vlak voor het opdienen goed doorwarmen en binden met een creme/meel papje. Naar smaak nog p, z en/of paprikapoeder toevoegen.

Goulash à L`écureuil is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

SOUVLAKI à L`écureuil
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gyros à L`écureuil
0-10 min -
Bekijk recept
Kaas-uienbroodjes à L`écureuil
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
BONBONS à L'écureuil
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept