Whisky-eend

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Menutip: De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout. De oven 10 min. voorverwarmen op 180 graden. Een longdrinkglas voor de helft vullen met whiskey. De whiskey opdrinken gedurende het voorverwarmen van de oven. De eend op een vuurvaste schotel leggen en tweede glas whiskey inschenken. Het tweede glas whiskey opdrinken en de eend in de oven leggen. Na 20 min. de oven op 200 graden zetten en twee glaven vullen met whiskey. De glaven opdrinken en de scherven ven het eerste glav oplaapen. Nog een half glav insjenke en opdlinke. Na een halff uul de hoven opedoen en deent sjekkn. Blantwondezalf in de padkamer ganaale en op de povekant van de linkerand toen. Deent opraape en met nen nantdoek de blantwondezalf van deent veege. Deent nognns oprape en dove opedoen. De twiedde fles biski pedoen en overeinzette, opstaan van de floer en vettspek ondrde kas vege. Nogis opstaan van de floer entochma blijve sitte. De bles op de grondzette, uide bles drinke wande glave sijn of op of abot. Denove aftette, dooge sluite en omfalle.

Whisky-eend is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept