Rosbief-champignontruffeltjes Met Ruccolasalade

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

.1 Roer de verse roomkaas los en voeg het champignonmengsel, 1 eetlepel kappertjes, een snufje zout, een snufje peper en een theelepel mosterd toe.

2. Halveer de plakjes Rosbief. Leg in het midden van elk half plakje een hoog bergje (ca. 1 eetlepel) van het champignon-roomkaasmengsel. Vouw de plakjes Rosbief eromheen en leg de ′rosbief-truffeltjes′ omgekeerd (met de gladde kant boven) op een bord. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.

3. Roer van de balsamico-azijn, 1 theelepel mosterd, een snufje zout, een snufje peper en 6 eetlepels olijfolie een gladde dressing.

4. Meng de rucola met de dressing. Verdeel de salade over de borden. Leg de rosbief-truffeltjes erop en strooi de rest van de kappertjes erover.

Rosbief-champignontruffeltjes Met Ruccolasalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Avocado met Krab
0 min
Bekijk recept
Volkorenspaghetti Met Tomatensaus, Basilicum En Tuinboontjes
30-60 min -
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept