.1 Roer de verse roomkaas los en voeg het champignonmengsel, 1 eetlepel kappertjes, een snufje zout, een snufje peper en een theelepel mosterd toe.
2. Halveer de plakjes Rosbief. Leg in het midden van elk half plakje een hoog bergje (ca. 1 eetlepel) van het champignon-roomkaasmengsel. Vouw de plakjes Rosbief eromheen en leg de ′rosbief-truffeltjes′ omgekeerd (met de gladde kant boven) op een bord. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
3. Roer van de balsamico-azijn, 1 theelepel mosterd, een snufje zout, een snufje peper en 6 eetlepels olijfolie een gladde dressing.
4. Meng de rucola met de dressing. Verdeel de salade over de borden. Leg de rosbief-truffeltjes erop en strooi de rest van de kappertjes erover.
Rosbief-champignontruffeltjes Met Ruccolasalade is een recept van Smulweb.nl