Granite Van Rode Wijn Met Rozemarijn En Zeezout

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wijnmengsel in diepvriesdoos schenken in ongeveer 6 uur tot granite bevriezen. Granite in keukenmachine of met de staafmixer fijnmalen. Massa in bakje terugdoen en tot gebruik in de vriezer plaatsen. Voor het serveren de granite met een vork loshalen en massa verdelen over vier kleine glazen.

Granite Van Rode Wijn Met Rozemarijn En Zeezout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Granité van vodka met limoen
20 min Snack
Bekijk recept
Granita van rode vruchten met porto en rode wijn
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oesters met Aziatische granité
Voorgerecht
Bekijk recept