Kalfsgebraad Met Honing

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de schotel, filter de marinade en giet ze in een steelpan. Laat voor de helft indikken op een vrij hoog vuur. Voeg de honing toe, eventueel extra kruiden. Besprenkel het gebraad met deze honingbereiding en zet het in de (op 180 gr.C) voorverwarmde oven. Reken op 1 uur braadtijd en besprenkel het vlees regelmatig. Ondertussen de overblijvende sinaasappels zeer dun schillen, snijdt ze in 2 en daarna in schijfjes. Zet ze nog even apart en 5 min. voor het einde van de braadtijd de resterende honing over het vlees gieten en de sinaasappelschijfjes eraan toevoegen.

Kalfsgebraad Met Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met jonge worteltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato I
Hoofdgerecht
Bekijk recept