Krab-Kerriesaus Met Kaas-Rijstbolletjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gar, Maak intussen de lente uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Verhit de boter in een wok en roerbak de uitjes ca. 2 min. Pers de knoflook uit boven de uiringetjes. en roer de kerrie erdoor. Roerbak nog ca. 1 minuut. Voeg de wijn, de slagroom en de verkruimelde bouillontablet toe en breng de saus aan de kook. Laat hem ca. 10 min. tot ca. de helft inkoken. Verdeel de krab in stukjes en roer die met 2 el bieslook door de kerriesaus. Breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de kaas en de rest van de bieslook door de warme rijst. Schep de rijst met een ijsbolletjestang op de borden en schep de saus erover.

Krab-Kerriesaus Met Kaas-Rijstbolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-Rijstbolletjes Met Krab-Kerriesaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Internationaal:Kaas-rijstbolletjes Met Krab-kerriesaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept