Goulash Met Spaanse Peper

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie, vlees bakken ong. 5 minuten. Vlees uit de pan halen en bestrooien met peper en zout. Wikkel het warme vlees in de aluminiumfolie. Bak het ontbijtspek uit en voeg de uien, knoflook en spaanse pepers toe, laat ongeveer 3 minuten mee pruttelen. Roer het paprikapoeder, tomatenpuree en de bloem erdoor. Voeg dan de azijn de bouillon en het vlees toe. Breng het geheel aan de kook en laat ongeveer 45 minuten op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg ongeveer een half uur voor serveren de stukjes paprika toe. Vlak voor het serveren de creme fraiche en de peterselie toevoegen.

Goulash Met Spaanse Peper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept