Pikante Paddestoelen Met Bami

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet 75 ml kokend water over de gedroogde paddestoelen en laat ze 15 minuten weken. Giet het vocht af en bewaar het. Snijd daarna de paddestoelen. Bereid ondertussen de bami. Verhit de olie in een wok tot de damp er af slaat, voeg vervolgens de knoflook, peper, en gember toe en roerbak de ingredienten 15 seconden tot ze hun geur vrijgeven. Voeg alle paddestoelen toe en roerbak ze 2 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de lente-uitjes toe, de droge sherry, sojasaus, citroensap, suiker en koriander het vocht van de pasddestoelen en de bami en laat nog 1 tot 2 minuten op het vuur staan, totdat het door en door warm is.

Pikante Paddestoelen Met Bami is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept