Bordelaisesaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de rode wijn aan de kook, nadat u er de gehakte sjalotjs, de tijm, het laurierblad en wat peperkorrel aan hebt toegevoegd. Kook dan de wijn in tot driekwart van de oorspronkelijke hoeveelheid en voeg er vervolgens de demi-glacesaus aan toe. Breng opnieuw aan de kook en laat de saus 10 minuten doorkoken. Breng de saus op smaak met een paar druppels citroensap en voeg er tenslotte het aan dobbelsteentjes gesneden en gepocheerde rundermerg aan toe.

Bordelaisesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filet pur 'Kobe' met bordelaisesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bordelaisesaus
0 min
Bekijk recept

Filet pur 'Kobe' met bordelaisesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordelaisesaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bordelaisesaus
0 min
Bekijk recept