Visschotel Met Ketjap En Koriander

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de citroen onder heet stromend water schoon. Rasp de helft van de schil eraf en pers de citroen uit. Roer een sausje van 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels olie, de gember en de ketjap. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bestrijk de visfilets rondom met het ketjapsausje en laat de smaken minstens 15 minuten intrekken. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Vet een ovenschaal in met wat boter en leg de vis erin. Bak de vis 8 minuten in het midden van de oven. Roer intussen de room met de citroensap en zout en peper naar smaak door elkaar. Schenk het roommengsel over de vis en bak de vis in nog ca. 5 minuten gaar. Strooi de koriander over de schotel.

Visschotel Met Ketjap En Koriander is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept