Pijlinktvis In Rode Saus Met Kruiden En Specerijen (Tunesie)

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de pijlinktvis schoon, spoel hem af en snijd hem in plakjes van 2 cm. Verhit de olie en fruit ui en knoflook goudgeel. Verdun de tomatenpuree met 50 ml water. Giet de puree bij de ui en knoflook en voeg alle andere ingredienten, behalve de komijn, toe. Breng aan de kook. Leg de pijlinktvis in de pan. Draai het vuur laag en laat 25 minuten koken. Voeg na 15 minuten de komijn toe en roer. Draai het vuur hoger en laat zonder deksel nog 10 minuten doorkoken.

Pijlinktvis In Rode Saus Met Kruiden En Specerijen (Tunesie) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tunesische Ra's El Hanoet (Tunesie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meshweya (Tunesie)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tunesie: Hanniballetjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Garnalen Op Oosterse Wijze (Tunesie)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwtenschotel met pijlinktvis, tomaat & basilicum
Bekijk recept
Lentesalade met pijlinktvis
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken pijlinktvis met pesto van rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van pijlinktvis met citroenkruid
35 min Voorgerecht
Bekijk recept