Jamie Oliver's Focaccia Met Rozemarijn En Knoflook

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aangekomen bij fase 9 van het basisrecept bak je de focaccia ongeveer 15 minuten in de oven, die je op de hoogste temperatuur hebt voorverwarmd. Besprenkel je focaccia royaal met de allerbeste olijfolie zodra het brood uit de oven komt. Strooi er ook een klein beetje grof zeezout over. Je kunt de focaccia eten zodra die iets is afgekoeld.

Jamie Oliver's Focaccia Met Rozemarijn En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Jamie Olivers goudgele kipspiesjes met gele-paprikasaus & zwarte quinoa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept