Stengels Met Mango-kerriedip

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden. Bestrijk de vellen bladerdeeg met losgeklopt ei. Bestrooi 4 vellen met de kaas, dek af met de andere vellen en druk licht aan. Snijd de dubbele deegplakken elk in 5 repen. Draai elke reep tot een spiraal. Bak de spiralen op een ingevette bakplaat ca. 15 minuten. Fruit de gesnipperde sjalot, de gehakte knoflook en het kerriepoeder in de olie tot alles zacht is. Pureer met de roomkaas, de mayonaise en de schoongemaakte mango tot een gladde dip.

Stengels Met Mango-kerriedip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleurrijke groentespiesjes met kerriedip
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spruitjes-kalkoenspiesen met zachte kerrie-appeldip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pinda-Kerriedip
10-20 min -
Bekijk recept
Witloof met verse gember en kip in fillodeeg en pi
0 min
Bekijk recept

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept