Gegrilde Inktvisjes Uit Spanje

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Maak met een scherp mes de inktvissen schoon door of de hele kop eraf te snijden of de kop open te snijden en de ingewanden te verwijderen. Druk met de wijsvinger het binnenste naar buiten en verwijder het. Maak de inktvisjes goed schoon. Verwijder de ogen. Snijd het lichaam in 2 of 3 stukken en zet ze apart. Vermeng citroenschil, -sap, olijfolie, knoflook, peterselie en paprikapoeder in een grote kom. Voeg inktvis toe, dek af met plasticfolie en laat 1-2 uur marineren. Grill met olie invetten, inktvis over het oppervlak verdelen en 3 minuten aan beide kanten op matige temperatuur grillen, terwijl u de marinade erover schept. Warm of Koud serveren.

Gegrilde Inktvisjes Uit Spanje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenbouillon met tijgergarnalen
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Chorizobrood Uit Spanje
20-30 min -
Bekijk recept
Fideua - Pastagerecht Uit Spanje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept