Roer in een kommetje de geitenkaas los met I dl melk of room, zodat een glad en vrij licht mengsel ontstaat. Voeg eventueel nog wat melk of room toe. Verdeel eenderde hiervan over de bodem van een glazen terrine of kom, zodat de laag circa 2-3 cm dik is. Verdeel hierover de groene olijven in een gelijkmatige laag van circa 1 cm dik. Schep hierover de helft van het resterende geitenkaasmengsel in een laag van 2,5 cm dik en vervolgens een laag met de zwarte olijven. Dek ze af met het resterende geitenkaasmengsel en strooi de tijm erover. Dek de terrine af met plasticfolie en plaats hem circa 6 uur in de koelkast. Recept uit ′Olijven, ansjovis en kappertjes′. Laat de terrine op kamertemperatuur komen voor serveren. Lekker met stokbrood of flinterdunne crackers.
Laagjesterrine Van Geitenkaas Met Olijven En Tijm is een recept van Smulweb.nl