Komkommer Gevuld Met Gerookte Zalm

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Snijd de uiteinden van de komkomers, schil ze en snijd ze doormidden, snijd ze dan in de lengte door om er schuitjes van te maken. Hol deze met een lepeltje uit om de pitten te verwijderen. Bestrooi ze met zout en leg ze omgekeerd op een rooster zodat ze hun water afgeven. -Snijd de gerookte zalm in stukjes,besprenkel met citroensap, voeg de fijngesnipperde sjalot toe,kruid met peper en zet de zalm met z′n marinade op een koele plek. -Klop de room op,voeg de yoghurt toe met wat zout. Meng de zalm met z′n marinade door de room, breng op smaak. Vul de schuitjes komkomer op met mengsel en versier met roze besswen. -Versier de borden met kerstomaten, tuinkers, gehakte bieslook.

Komkommer Gevuld Met Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept