Aubergines Met Feta En Tomatensaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een ovenvaste vorm met boter insmeren. De aubergine in de lengte in tweeen snijden en met de snijkant in de vorm leggen. De auberginehelften verticaal en in de lengte tot vlak bij de steel insnijden zodat een waaier ontstaat van aubergineschijven van een halve centimeter breed. Tussen de schijven plakken feta en knoflook steken. In de olie uien aanbraden. Tomaten in blik en kruiden toevoegen en heet laten worden. Saus aan de aubergine toevoegen. In een oven bij 200 graden ongeveer 45 minuten laten stoven.

Aubergines Met Feta En Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept