Kippenragout

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als de kipfilet helemaal gaar is haal je hem uit het water en snijd je hem helemaal fijn. doe de margarine in een pan en laat helemaal smelten. doe er bloem bij net zo lang tot de boter zich bindt tot een bolletje in je garde. doe er met beetjes tegelijk de bouillon bij net zolang tot je een mooie gladde pap krijgt, yoghurt dik. doe er de champignons en de ui bij en de kip en roer door. doe er uiteindelijk de kruiden bij naar smaak.ik kan aanraden er veel kerrie bij te doen maar dit is mijn eigen smaak dus dat moet je zelf bedenken

Kippenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept