Zuiglam Arabisch

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het lamsvlees in blokjes van 2 cm snijden.De uien schoonmaken en fijnhakken.De olie heet laten worden en de uien in 5 minuten goudgeel fruiten.Het vlees erbij doen en aan alle kanten bruin braden.De paprika′s schoonmaken en in reepjes snijden,bij het vlees doen.Kruiden met zout,peper en de saffraan.De warme bouillon erbij doen en met het deksel op de pan 60 minuten zachtjes stoven.De boontjes afhalen,wassen en breken.de laatste 20 minuten ook bij het vlees doen.Als laatste de yoghurt erdoor mengen en goed warmn laten worden.Breng alles in een voorverwarmde schaal en bestrooi het met fijngehakte peterselie.

Zuiglam Arabisch is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld Arabisch brood met granaatappelyoghurt
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
lamsbout op z'en arabisch "markah"
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabisch Brood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Arabisch Brood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuiglam Op Zijn Schots
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bout Van Hollands Zuiglam Met Gestoofde Artisjokken
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiglam
30-60 min -
Bekijk recept