Vis In Tomaten-biersaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie en fruit hierin de uien ca 3 minuten, voeg dan de knoflook toe. Doe er de sinaasappelsap, tomaten, saffraan, suiker en Westmalle bij en breng aan de kook, laat ca 15 minuten zachtjes inkoken. Roer regelmatig door. Pureer dan de saus met een staafmixer, of wrijf hem door een zeef, en roer de creme fraiche erdoor. Doe de saus in een ovenschaal, leg de vis erin en bestrooi met peper&zout en laat de vis midden in de oven in ca 25 minuten gaar worden.

Vis In Tomaten-biersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept