Vlaamsche Pot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en bak hierin het vlees rondom bruin aan. Doe de uien erbij en laat deze even meebakken. Doe er dan de laurier, tijm, kruidnagels en basterdsuiker bij en breng op smaak met peper&zout. Schenk het bier langs de rand in de pan en laat het vlees half afgedekt ca 1.5 uur op een zacht vuurtje stoven. Roer af en toe om aanbakken te voorkomen. Besmeer het brood met de mosterd en doe bij het vlees, voeg evt nog wat water toe. Laat nog ca 45 minuten stoven. Schep de (uitgelekte) kersen op het allerlaatste moment door het stoofvlees.

Vlaamsche Pot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vlaamsche Bodding ( Broodpudding)
75 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamsche Pot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept