Gevulde Zalmforel In Wijnbladeren Op De Barbecue

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de 4 visklemmen open op het aanrecht. Bekleed de visklemmen met de wijnbladeren. Leg de zamforellen (nadat je ze gewassen hebt) op de wijnbladeren in de klemmen. Open de buiken van de zalmforellen en verdeel het vulsel over de beesten. Leg de buiken van de forellen af met wat limoenpartjes (of wat niet gepureerde venkel). Pak de forellen verder in met wijnbladeren totdat er geen forel meer te zien is. Klap de klemmen dicht. Rooster de ingepakte zamforellen 12 minuten per kant totdat de wijnbladeren bruin/zwart beginnen te zien en het verhaal licht sist.

Gevulde Zalmforel In Wijnbladeren Op De Barbecue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept