Arni Kapama, Griekse Lamsragout

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in de hete olie bruinvoeg peper en zout toebak de uien en knoflook ca. 2 min. meedoe de tomaten, suiker en een klein kopje water erbijlaat het vlees in ruim een half uur gaar wordendaarna eventueel een van de groentes toevoegen

Arni Kapama, Griekse Lamsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbrochettes (Souvlaki arni)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arni giouvetsi (lam uit de oven)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arní me patátes sto foúrno (lamsvlees met
140 min Hoofdgerecht
Bekijk recept