Wortelcurry Met Pindasaus En Eieren

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en de sesamolie in een grote koekepan met een hoge rand of een braadpan. Laat de kerrie, het gemberpoeder en het korianderpoeder kort meebakken. Voeg de aardappelblokjes, courgette en de wortelschijfjes toe en laat kort bakken. Blus af met een laagje heet water, breng met wat zout aan de kook en laat met de deksel op de pan circa 10 min. zachtjes koken tot de aardappels gaar zijn. Het vocht moet dan voor het grootste deel zijn verdampt. Giet af en roer het opgevangen vocht door de pindasaus. Schep de wortelcurry met de bosui in een voorverwarmde schaal, schep er de warme pindasaus over en garneer met de gehalveerde eieren. Bestrooi met de koriander of peterselie.

Wortelcurry Met Pindasaus En Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige wortelcurry met kokos en cashewnoten
30 min-
Bekijk recept
FETUCCINE MET WORTELCURRY EN KAASBURGER
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Gegrillde Kipfilet Met Bloemkool-wortelcurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept