Zweeds Pannetje

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aardappelen in kleine stukjes en bak ze in een koekenpan in lichtgebruinde boter goudbruin. Schep de aardappelen over in een schaal of houd ze warm. Bak in dezelfde koekenpan in een nieuwe klont lichtgebruinde boter de in kleine stukjes gesneden fricandeau/rollade. Voeg ze bij de aardappelen (niet mengen). Temper de vlam en fruit in de koekenpan de kleingehakte uien en de in kleine stukjes gesneden ham, ieder afzonderlijk. Voeg uien en ham bij de aardappelen. Schep de ingredienten pas op het laatste nippertje door elkaar en warm nog even door. Verwarm de bietjes in het eigen vocht. Serveer het pannetje, bestrooid met fijngehakte peterselie. Geef de bietjes uit het er apart bij.

Zweeds Pannetje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Roerbak van bonen en maiskolfjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biff Lindstrom, Zweeds Rundvlees
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zweeds Aardappelgerecht
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rauwe Zalm Op Zijn Zweeds
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept