Patlican Kebabi

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de aubergines af en dep ze droog.Verhit de boter en olie in de koekenpan,bak de stuk jes aubergine goudbruin en laat ze op keuken papier uitlekken.Bak de stukjes vlees in het resterende vet op hoog vuur bruin en doe ze dan in een braadpan.Fruit de ui goudbruin in de koekenpan,smoor de tomaat en de knoflook 5 min mee en doe alles bij het vlees.Roer er peper en zout door.Verhit de bouillon en doe hem bij het vlees.Laat het vlees 30 min. op laag vuur stoven met de deksel schuin op de pan.Voed de aubergines toe en laat ze nog 30 min. meestoven.

Patlican Kebabi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Turkse kebab
15 min-
Bekijk recept
Patlican karniyarik (gestoofde aubergines op z'n Turks)
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patlican Dolmasi
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patlican Salatasi
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept