Bloemkool In Kruidige Tomatensaus

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkool ongeveer 5 minuten(evt. met zout) en laat deze uitlekken in een vergiet. Verhit nu de boter in een grote pan, fruit hierin de ui, knoflook en de rode peper. Roer de kerrie door dit mengsel. Voeg nu de tomaten en het water toe en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag en laat het geheel, zonder deksel, ongeveer 10 minuten zachtjes koken/sudderen. Voeg nu de uitgelekte bloemkool, de rijst en de koriander toe. Leg nu een deksel op de pan en laat alles ca. 20 minuten zachtjes koken tot de bloemkool en de rijst gaar zijn.

Bloemkool In Kruidige Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept