Sabayon Van Frambozenbier Met Sinaasappel En Verse Frambozen

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de eierdooiers in een pan met hoge rand (sauteuse). Doe er het bier en 80 g suiker bij en klop op een laag vuur (niet hoger dan 80?C) tot een schuimige, stevige sabayon. Verdeel over de glazen. Versier eventueel met wat gehakte pecannoten.

Sabayon Van Frambozenbier Met Sinaasappel En Verse Frambozen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept