Rijstbol Gevuld Met Oesterzwammen En Kastanjes

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In frituurpan olie/vet verhiten tot 175 gr (witte damp), vergiet bekleden met keukenpapier, sla wassen en uitslaan, op 2 borden leggen, in frituurolie rijstbollen in 10 min goudbruin frituren met behulp van 2 lepels steeds wentelen, uit pan scheppen en in vergiet laten uitdruipen, kapje voorzichtig eraf snijden, folie eruit nemen en rijstbollen warmhouden, intussen oesterzwam-kastanjemengsel verwarmen, creme fraiche erdoor roeren, hiermee rijstbollen vullen, op bord met sla leggen, kapje erop zetten.

Rijstbol Gevuld Met Oesterzwammen En Kastanjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept