Verhit 2 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui met de stukjes courgette 5 minuten al omscheppend op een hoog vuur. Voeg de knoflook en de stukjes tomaat toe en bak ze 1 minuut mee. Roer de fetakaas, 1 theelepel tijm, een snufje peper en de witte wijn door de groeten en laat ze op een laag vuur in ca. 12 minuten gaar worden. Spoel ondertussen de kabeljauw af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de bloem met 1 theelepel tijm, een snufje zout en een snufje peper. Wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit de rest van de olie in een diepe pan met een dikke bodem en bak hierin de vis aan beide kanten bruin en gaar (ca. 8 minuten afhankelijk van de dikte van de moten). Schep het groentemengsel op een warme schaal en leg de vis erop. Lekker met macaroni.
Gebakken Kabeljauw Op Zijn Grieks is een recept van Smulweb.nl