Segediener Goulash

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de uien en de knoflook en hak ze fijn. Pel de tomaten en snijd ze klein. Smelt in een braadpan de boter en bak al roerend het spek, samen met de uien en de knoflook. Doe het vlees erbij, bestrooi het met peper en zout en bak het bruin. Strooi de paprikapoeder erover en blus af met de wijn. Roer de tomaten en de tijm erdoor. Smoor alles zachtjes ? 1 uur met het deksel op de pan. Spoel de zuurkool af en maak die goed los. Doe de kool in de pan en kook hem 15 minuten mee. Roer tenslotte de zure room door de goulash.

Segediener Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept