Varkenshaas Met Cider En Appeltjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie verwarmen in een grote, vuurbestendige ovenschotel. Appelstukjes lichtbruin fruiten, uit laten lekken en apart zetten. Het varkensvlees toevoegen en op hoog vuur bruin laten worden. Vlees laten uitlekken en apart zetten. Vuur laag draaien en uien ca. 5 - 6 minuten zachtjes fruiten. De bloem en de cider toevoegen, tot een glad geheel roeren en tot ca. eenderde laten inkoken. Vlees en kruiden toevoegen en ongeveer een uur laten garen. Ongeveer vijf minuten voor de gaartijd voorbij is de stukjes appel toevoegen. Groenten in diagonale kleine stukjes snijden en blancheren tot ze net gaar zijn. (boontjes 5 min., asperges 3 min., peultjes en lenteuitjes 2 min). Uit laten lekken en kruiden en door het vlees scheppen.

Varkenshaas Met Cider En Appeltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept