Kabeljauw Met Mosselen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zakjes in de combi-steamer van 100 ? C. met stoom in 5-10 minuten gaar laten worden. De vis uit de zakjes halen, het vocht in een pannetje schenken. Azijn, sjalotjes, olie en gehakte bieslook toevoegen, goed mengen en op smaak brengen met peper en zout. De witlof uit de zakjes halen en op voorverwarmde borden leggen. De vis met groenten en mosselen op het witlofbedje leggen. De lauwwarme wijnvinaigrette om het geheel schenken.

Kabeljauw Met Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept