Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijst losmaken van rand van vorm. Schaal op vorm leggen, samen keren en pudding uit vorm laten glijden. In kleine pan kersen met vocht en kaneel aan de kook brengen. Wodka toevoegen. In kopje aardappelmeel met 3 eetlepels water gladroeren en al roerend aan kersenvocht toevoegen. Blijven roeren tot vocht licht gebonden is. Warme saus over of naast pudding scheppen.

Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
ROOMRIJSTPUDDING
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept