Zeetong Vandenberg

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-pocheer de schoongemaakte vis in de visbouillon (na 12 a 15 min zijn ze precies goed) -intussen de stukjes tomaat en champignons warmen in de boter met een snufje tijm -roer dan dit mengsel door de wachtende witte wijnsaus -laat de zeetongen uitlekken en leg ze op een verwarmde schotel -giet de saus erover en serveer meteen

Zeetong Vandenberg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept