Gepocheerde Zalm Met Romige Spinazie En Pasta

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ongeveer 500 ml water aan de kook met het visbouillonblokje. Bestrooi de zalm met zout en peper, besprenkel met wat citroensap. Leg de zalm voorzichtig in de kokende bouillon en draai het vuur laag. Houd het vocht tegen de kook aan en pocheer de vis gaar (ca. 6 minuten). Verwarm intussen de spinazie volgens de aanwijzingen op het pak (ik doe dit in de magnetron, 6 minuten op 750 watt, daarna doe ik de spinazie in een pan over). Voeg creme fraiche toe aan de spinazie, een klein beetje citroensap en wat zout. Verwarm tot de spinazie geheel ontdooid en warm is. Breng op smaak met zout, peper en royaal nootmuskaat.

Gepocheerde Zalm Met Romige Spinazie En Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept