Gegarneerde Zalmforel

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zalmforel leeghalen langs de buikzijde, spoelen en ongeveer 15 min pocheren in de court-bouillon. De zalmforel laten afkoelen in de court-bouillon. voor de visgelei, de gelatineblaadjes laten weken in koud water. De visfumet aan de kook brengen; De gelatineblaadjes uitknijpen en al roerend in de kokende visfumet oplossen, laten afkoelen tot de visgelei bijna opstijft. De zalmforel laten uitlekken op een rooster, voorzichtig het vel en de onderliggende bruine vetlaag verwijderen, de vis op een schaal leggen en overgieten met een deel van de nog vloeibare visgelei. Naar hartelust garneren door de verschilende ingredienten eerst in de gelei te dompelen en ze dan op de zalmforel aan te brengen. Ten slotte de zalmforel nogmaals overgieten met visgelei en laten opstijven in de koelkast. De gegarneerde zalmforel op een decoratieve plank of schaal leggen en verder versieren.

Gegarneerde Zalmforel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde zalmforel
35 min of meer -
Bekijk recept
Zalmforel met paddestoelen (en madeirasaus)
0 min
Bekijk recept
warme terrine van zalmforel en broccoli
0 min
Bekijk recept

Fruitbombe
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegarneerde fruitschotel
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
gegarneerde zalmfilets
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Gebakken Lever
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept