Visfondue

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aan tafel de citroenmelisse en citroenverbena aan de visfumet toevoegen en even laten trekken. De brander zo regelen dat de visfumet niet doorkookt, maar tegen de kook aan blijft pruttelen. Naar smaak de visblokjes besprenkelen met limoen of citroen. De visblokjes op een fonduevorkje prikken en pocheren in de visfumet. De tongrolletjes en de groenten pocheren met behulp van een netje.

Visfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue Met Zalmballetjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue Met Zalmballetjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept