Noordzeevis-fondue Op Mongoolse Wijze

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de garnaaltjes in de lege Sint-Jacobsschelpen. Snij de rest van de vissoorten in smakelijke kleine blokjes en spoel ze onder ijskoud water. Dep ze droog met keukenpapier. Schik de schelpen op de buitenkanten van de schotel en maak met de rest van de vissoorten en de Sint-Jacobsschelpen een vlekkenwerkje van kleuren op de schotel. Breng de fumet aan de kook met de witte wijn en de kruiden, voeg er het sap van de citroen aan toe en laat dit 5 minuutjes infuseren. Zeef het kooknat door een doek in de fonduepot. Pocheer de visblokjes in de visfumet met behulp van de zeefjes. Op het einde van de maaltijd kan je de bouillon, die inmiddels verrijkt is met alle smaken van de gepocheerde vis, in voorverwarmde chinese kommetjes serveren als een originele afzakker

Noordzeevis-fondue Op Mongoolse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van Noordzeevis (2)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Adriatisch Soepje Met Noordzeevis
20-30 min -
Bekijk recept
Waterzooi van Noordzeevis
0 min
Bekijk recept
Bouillabaisse Met Noordzeevis
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept